Luistert
Adviseert
Lost op
Bel 058 845 80 00

Internet aansluiting

 

DataDiensten Fryslân levert professioneel internet aan bedrijven en instellingen. Van een eenvoudige internetaansluiting tot aan IP-Transit met BGP routering. DataDiensten Fryslân verstaat uw taal. Wij begrijpen wat internet voor uw bedrijf betekent. Wij kunnen in ons ISO 27001 gecertificeerde datacenter in Leeuwarden, via een Xdsl of glasvezelaansluiting, een professionele internetaansluitingen leveren waarmee u internet in uw bedrijfsomgeving kunt integreren als business-enabler.

 

Uiteraard kunnen wij u ondersteunen met extra services zoals dns fallback, mail fallback, domeinnaam aanvraging, hosting en een gedegen stuk advisering. We transporteren meer dan 2Gbit aan internetbandbreedte per maand over onze eigen 10Gb verbindingen, waarmee we in staat zijn om invulling te geven aan iedere bandbreedte behoefte.

 

Onze beschikbaarheid is groot door redundantie op ieder vlak van het OSI model.


Veel van onze dienstverlening is standaard. Creatief als we zijn, kunnen we ook meedenken met bedrijven in de ontwikkeling van contracten die op een heel ander manier zijn vormgegeven en zo beter aansluiten op de ontwikkeling van uw bedrijf.